Dr Sebu Feelgoodin vapaus- ja onnellisuusklinikka.


Vuonna 2007 perus elämän polku sai pahan kolauksen. Kihlattu jonka kanssa olemme
olleet yhdessä 9 vuotta päätti itsenäisyys päivän linnanjulien kättelyn aikana, että se oli siinä. Minä olin tyytyväinen. Olin valmistunut ohjelmistotekniikan insinööriksi ja alan töitä riitti. Katselin ensi asuntoa ja asuntolainaa. Häntä ahdisti ja lopulta hän sai siirrettyä sen minuun muutamassa minuutissa. Ahdisti ja vitutti niin, että piti ravata kokoajan kaljalla kavereiden kanssa. 

Epämukavuus alueella aloin oman muutos prosessin ja päätin, että saa tuntea enemmän, pitää kokea enemmän ja vittu Jumalan nimessä täällähän pitää olla myös kivaa tai sitten painun helvettiin näistä bileistä.

Lupasin, että maistan elämän etikka saavia täysin kulauksin ja hymyilen. Tämä elämännälkä synnytti toisen minän, joka myös tunnetaan nimellä Dr Sebu Feelgood. Näin hirviö syntyi. Minua aina kiinostanut filosofia ja aloin miettiä piten voisin onnilisempi. Jos haluaa mennä ihan ytimeen kaiken alla on vapaus. Riemuitsevana tai ahdistva meillä vapaus valita ja näin onnellisuus on valinta. 
Tietenkin jos on oikein kova kaveri, niin pystyy olemaan onnellinen lasin siruja syöden. Näitä kavereitä Budhalaisuus täynnä. Mitä valintoja me länsimaalaiset perus insinöörit pystemme tekemään. Perus insinööristä tulee aina Dilber mieleen. Dilbertille Pasa ja Atpo ovat vastanneet kirjassaan Eniten vituttaa Elämä:  

1) Vältä asioita, jotka tekevät sinut onnettomaksi!

2) Vältä ihmisiä, jotka tekevät sinut onnettomaksi!

Kiitos jätkät hyvästä kiteytyksestä. Näillä hyvä mennä eteen päin sanoin mummo lumihangessa. Myöhemmin tulen blogisarjassa Dr Sebu Feelgoodin vapaus- ja onnellisuusklinikka käsittelee näitä tarkemmin.

Ei muuta kuin muistakaa kosketelkaa toisianne,
Dr Sebu Feelgood

Kommentit

Suositut tekstit